Birgitte M.P. Bosch

Midwinterzonnewende online video Lezing---


NIEUW NIEUW NIEUW!!! Online Midwinterzonnewende Lezing
Tot mijn grote vreugde mogen we tijdens deze bijzondere Midwinterzonnewende 2019 de tweede online Zonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea aankondigen. En dat het een bijzonder zonnewende is maakt Mr Jozef ons in de Zonnewende Boodschappen wel duidelijk

Hulp werking website en online Lezingen klik op deze link

Schrijf je hier in voor de Zonnewende lezing van December

€ 25.00

Tijdens deze online Lezing worden we verbonden met Mr Jozef en het geliefde Glastonbury. We ontvangen daarbij 2 prachtige Zonnewende Boodschappen met veel informatie over deze tijd maar ook over oude tijden.

De zonnewende is van oudsher een belangrijk natuurfeest en staat voor het belang van Licht. Bij de Midwinterzonnewende vieren we de wederkomst van Licht bij de kortste dag en de langste nacht.Bij de midzomerzonnewende vieren we de langste dag en de kortste nacht.

De midwinterzonnewende kondigt het begin van de winter aan maar vanaf 21 december beginnen de dagen ook weer te lengen.

In de online Midwinterzonnewende Lezing neemt de Ascended Master Jozef Van Arimathea ons mee in Zijn Lichtkracht en krijgen we veel tips en inzichten in de Energie en de resonantie van Licht voor de komende tijd. Maar Hij neemt ons ook naar het verleden waar Hij de etherische kronieken voor ons opent en verteld over Camelot, de ronde tafel, de queeste naar de Heilige Graal maar Hij verteld ook over King Arthur en Guinevere, Lancelot en Igraine en hoe zij verbonden waren met het Huis Van Arimathea.
De vreugdevuren worden weer ontstoken en als afronding worden we weer verwend door een klein klankschalen concert van Jack Peters van de Schaapshoeve.
Deze online video Lezing blijft tot 21 juni bij de Zonnewende Lezing rubriek online. Bijdrage €25

De zonnewendes zijn met elkaar verbonden en zo ook Zonnewende Boodschappen, Licht en energie. Daarom blijft deze Lezing online staan van 21 juni tot 21 december en kunt u deze in de beveiligde omgeving van onze hosting/server bekijken. U kunt de film ook zelf opslaan maar dan adviseren we u om dit op een extern geheugen te doen, bv usb stick of een cloud.
Vriendelijk wijzen we er echter op dat de Lezing, Boodschap, meditaties en zo alleen bedoeld zijn voor eigen gebruik. Gelieve ons werk op die manier te respecteren. Dank voor uw begrip en medewerking.

Simpelweg van thuis uit de online Midwinterzonnewende video Lezing volgen op je Pc, smartphone of tablet. De film duurt ongeveer 1,5 u en de bijdrage is €25. Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een bestelbon met daarin de knop download. U hoeft enkel op deze link te klikken, de pdf met de link wordt automatisch bij uw downloads opgeslagen. Maar soms is het makkelijk om de pdf in een door u gekozen bestand op te slaan. Via deze link kunt u blijven kijken via onze hosting en vraagt het geen opslagruimte van uw apparaat.

Ben je onbekend met het online gebeuren? Als je op onderstaande link klikt ontvang je de uitleg van de werking van de website en het online deelnemen/bestellen.

Hulp bij de werking van de website en het online deelnemen/bestellen