Birgitte M.P. Bosch

Het Innerlijk BronlichtLieve allemaal
Van harte welkom bij het Innerlijk Bronlicht waar we een ruimte creƫren om tot rust, bezieling, inspiratie en stilte te komen. In de Boodschappen van de laatste jaren duiden Meesters er dikwijls hoe belangrijk het is om in deze drukke tijd ook even een mij momentje te nemen. Om te herbronnen in het teken van Licht en zo weer tot ons eigen Innerlijk Bronlicht te komen. Graag helpen we daarbij door onder deze rubriek meditaties/Boodschappen te plaatsen, die Verheven Lichtmeesters telepathisch via Birgitte Bosch hebben doorgegeven en die Zij met Hun Liefde, Licht en Energie begeleiden. Meditaties/Boodschappen die relevant zijn in de tijd of doorheen de tijd.

onder de rubriek Boeken en co staat ook de Meditatieve Dans met the Ascended Masters als Audio download bestand klaar


Algemene Boodschap van de Ascended Lady Master Pallas Athena telepathisch ontvangen door Birgitte Bosch

Lieve allemaal
Afgelopen zaterdag 31 augustus mochten we de middag doorbrengen in de Aanwezigheid van de Ascended Lady Masters Pallas Athena en Quan Yin. En een heel bijzondere middag was het wel.
Tijdens de meditatie werden we werkelijk naar een heel hoge subtiele 7e straals Energie gebracht door Mrs. Quan Yin.

Het verschil tussen de 7e en de 1e straal werd die middag heel duidelijk voelbaar gemaakt toen Mrs Pallas Athena de Algemene Boodschap doorgaf. We werden heel krachtig terug met de voetjes op de aarde geplaatst maar we kregen ook een prachtige Boodschap met veel inzicht in de etherische verbondenheid, onze stijgende gevoeligheid, hoe in deze tijd van ontwaken het gevoel van eenzaamheid of alleen te staan te vermijden maar ook mooie tips om met internet, onze pc, tablet, smartphone of tv om te gaan.
Zo geeft Mrs Pallas Athena ons het advies om voor het afsluiten iets met een hoge, zuivere en rustgevende energie te lezen, te luisteren of te bekijken

Lees meer