Birgitte M.P. Bosch

Het Innerlijk Bronlicht
online audiobestanden
gratis te downloadenLieve allemaal
Van harte welkom bij het Innerlijk Bronlicht waar we een ruimte creëren om tot rust, bezieling, inspiratie en stilte te komen. In de Boodschappen van de laatste jaren duiden Meesters er dikwijls hoe belangrijk het is om in deze drukke tijd ook even een mij momentje te nemen. Om te herbronnen in het teken van Licht en zo weer tot ons eigen Innerlijk Bronlicht te komen. Graag helpen we daarbij door onder deze rubriek meditaties/Boodschappen te plaatsen, die Verheven Lichtmeesters telepathisch via Birgitte Bosch hebben doorgegeven en die Zij met Hun Liefde, Licht en Energie begeleiden. Meditaties/Boodschappen die relevant zijn in de tijd of doorheen de tijd.

onder de rubriek Boeken en co staat ook de Meditatieve Dans met the Ascended Masters als Audio download bestand klaar


Helende informerende en inspirerende Boodschap van Aartsengel Raphaël

Water.
In deze prachtige Lichtboodschap van Aartsengel Raphaël neemt Hij ons mee in Zijn helende Energie en geeft Hij ons ook vele tips en weetjes mee over het belang van water maar ook hoe met ons drinkwater om te gaan. Zeer belangrijk in deze tijd en doorheen de tijd. Zeker in deze veranderende en transformerende tijd.

Lees meer


Lichtboodschap van de Verheven Lichtmeester Kuthumi oktober 2020

Zijn wie u bent. Om te kunnen zijn wie u bent is het belangrijk om te weten wie u bent.
In deze krachtige prachtige Lichtboodschap neemt Meester Kuthumi ons mee in Zijn Wijsheid en wijst hij ons de weg naar ons eigen innerlijk zijn en helpt Hij ons in deze tijd om met wijsheid naar de wereld te kijken.

Onder de lees meer knop vind u de link naar de audio Lichtboodschap

Lees meer


Lichtboodschap november 2020 van Mrs Pallas Athena

Meesters leren ons dat om te kunnen zijn wie we zijn we eerst dienen te weten wie we zijn. In de Boodschappen van de laatste tijd komt dat weer enorm naar voor. Ook in deze zeer verhelderende en ondersteunende Boodschap van de Ascended Lady Master Pallas Athena over onze eigen aard en eigenaardigheid

Lees meer