Birgitte M.P. Bosch

DigitaalNieuw Nieuw Nieuw E-book Vanuit de ziel bekeken

voortaan ook als E-book te verkrijgen. Handig voor op reis, op locatie of om plaats in de boekenkast te besparen. Het E-book is een E-pub bestand. Dit wil zeggen dat u het gewoon op uw tablet, smartphone of pc kunt lezen en geen speciale e-reader nodig hebt maar ook daar kan het op gelezen worden

Nu besteld meteen in huis voor slechts €9,99

meer info en fragment lezen

Bij de paperback versie staat een ander fragment uit het boek klaar om kennis te maken

Na het boek Hemelse Woorden kreeg ik vragen over bepaalde termen, weetjes die Meesters in Boodschappen doorgeven. Ook ontstond de vraag om meer informatie te krijgen over onze ziel, zielsverwantschappen, zielengroepen, welke zielenstraal bij welke Verheven Lichtmeester en Aartsengel hoort en zo meer. Zo heeft in de loop der tijd dit boek vorm gekregen. In zo eenvoudig mogelijke taal en omschrijvingen heb ik een toch best complex gegeven omschreven. En dit aan de hand van de Boodschappen en Leringen die ik daarbij van Verheven Lichtmeesters mocht ontvangen. Zo is in de loop der tijd ook het nieuwe spreekwoord ontstaan:

Wat Meesters wensen Wat zielen wensen Dat is het beste voor alle mensen _(c) Birgitte Bosch _

Lees meer


Audio De Meditatieve Dans met the Ascended Masters

De Meditatieve Dans is een audio/luisterbestand met daarin 7 prachtige meditaties. De Meditatieve Dans is tot stand gekomen op vraag en met begeleiding van the Ascended Masters Saint Germain en Jozef Van Arimathea. De meditaties zijn telepathisch ontvangen en doorgegeven door Birgitte M.P. Bosch en tot een prachtig geheel samengebracht met de magische muziek van Kristalan. Via deze meditaties komt u in contact met de wonderbaarlijke wereld van Ascended Masters, onze Hemelse Vrienden en dit in en door het eigen menselijke leven.

nu besteld meteen in huis voor slechts €9,99

Lees meer