Het leven van Jeanne D'Arc
Het leven van Jeanne D’Arc is een leven dat mij altijd al zo gefascineerd heeft en een verhaal dat ik graag volgde. Zoveel tranen heb ik gelaten om het feit dat ze iemand zo mooi, zuiver, dienstbaar en liefdevol op de brandstapel hebben geplaatst. Hoe hadden ze haar toch zo kunnen bedriegen en verraden? En via en door haar verhaal ook veel van Lichtmeesters geleerd. Want toen ik in mijn twintiger jaren meer in contact kwam met de spirituele wereld vond ik het vreemd dat zoveel mensen beweerden de incarnatie van Jeanne d’Arc te zijn. Ik voelde mij ook enorm met haar verbonden en kon veel gelijkenissen terug vinden maar ik dacht lieve hemel ik hoop dat ik het niet ben geweest want wat een zwaar leven en zware taak droeg zij op haar schouders.

De incarnaties van Jeanne en Jean D'Arc
In die tijd hadden we een televisieprogramma: wie van de 3?
En begon ik er op een gegeven moment er met Clara en Jozef over te lachen als iemand weer zei de incarnatie van Jeanne d’Arc te zijn. Wil de echte Jeanne d’Arc dan nu opstaan?
Dat heeft ze nu gedaan. Zelf wist ik al lang dat Clara Jeanne d’Arc was maar het is niet aan mij om dat te zeggen. Dat bepalen Meesters. En nu was het eindelijk zover. Maar dat niet alleen. Haar broer Jean was de incarnatie van Meester Kuthumi Haar tweelingziel.

De Dolmen van Wéris,
Aangekomen bij de Dolmen van Wéris kon ik meteen voelen dat dit een bijzonder plaats is. De Dolmen worden omringd door 4 eeuwenoude grote eiken. De Dolmen zijn echt wel duizenden jaren oud en dat voel je. Alles klaar gezet en we begonnen eraan. Al snel lieten de eikenbomen enkele takken vallen en die mochten mee op ons natuurlijk altaar samen met de wilde bloemen die we van moeder natuur gekregen hadden.

HET WARE VERHAAL ** **Mrs Clara vertelt
Tijdens de meditatie kon ik al voelen dat de Energie bijzonder hoog zou gaan. Heerlijk is het dan op zo een aardende krachtplaats te zitten. Na de meditatie begon Mrs. Clara met de Boodschap. Ze vroeg iedereen, ook latere Lezingkijker, om heel stil te blijven en goed geconcentreerd te zijn. En op een gegeven moment begon Zij aan het verhaal MAAR dat deed Ze heel anders dan ik gewend was. Ze vertelde inderdaad via mij Haar verhaal. Dat ze geboren was als Jehanne d’Arc en dat ze haar later Jeanne zijn gaan noemen. Ze verteld dat ze een broer Jean had die altijd bij haar was en haar hielp en beschermde. Toen ze ongeveer 8 jaar was begonnen de stemmen die ze hoorde luider te worden en de visioenen frequenter. Ze vertelt dat ze meer stemmen kon horen dan alleen St. Catherine. Ze vertelde haar broer Jean dat het allemaal luider en frequenter werd. Wat ermee te doen? Jean vertelde dat ze een oom hadden die in de nabij gelegen bossen woonde. Hij was geëxcommuniceerd omdat hij een druïde was. Misschien wist hij raad? Jehanne was amper 8 en Jean maar enkele jaren ouder maar ze trokken naar de bossen want ze waren dapper hoor!!
En oom Duru Khan wist raad.

Mr Kuthumi vertelt
Ook Mr. Kuthumi vertelde Zijn verhaal. Dat Hij Jean d’Arc was geweest en niet van Jehannes zijde week. Hij vertelt dat hij zo zeker was geweest dat ze gered zou worden maar dat toen hij in haar ogen keek? Dat zij het wist. Hij vertelt hoe bijzonder ze was en hoe snel haar overgang was. Dat het heel moeilijk is om los te laten en tot ziens te zeggen. Maar dat hij geen dag of moment aan haar zijde had willen missen. Hij geeft ons een heel ander zicht op afscheid nemen. Heel leerrijk maar vooral ook heel wonderbaarlijk. En natuurlijk zat er in de eikenboom een uil die zijn ontwakingsroep liet horen.

De etherische kronieken worden geopend
Ondertussen hebben wij voor jullie de film aflevering 1 klaar staan. Want we hebben er ook visueel een mooie film van weten te maken. Het verhaal wordt heel anders verteld dan we van de Boodschappen gewend zijn dus was het voor mij ook even wennen en aanpassen. Maar zelf vind ik het een prachtig geschenk en eer om dit te doen en te kunnen brengen.

Lichtmeesters leren ons dat wanneer we naar de geschiedenis kijken we veel kunnen leren maar ook dat de overwinnaar de geschiedenis schrijft en eigenlijk zijn verhaal en interpretatie weergeeft. Maar dat hierdoor ook dikwijls de waarheid is aangetast.
Daarom is het een extra bijzonder en groots geschenk dat we deelgenoot mogen zijn van het feit dat de Verheven Lichtmeesters Clara en Kuthumi de etherische kronieken voor ons openen en Zij het waargebeurde verhaal vertellen.

Verheven Lichtmeesters Clara en Kuthumi vertellen:

HET WARE VERHAAL

Hun levens als Jeanne en Jean D'Arc

aflevering 1: De ontmoeting met oom Duru Khan

En ook het verhaal van oom Duru Khan wordt prachtig verteld:

In aflevering 1: De ontmoeting met Jehanne en Jean D'Arc

Want oom Duru Khan gaat een balangrijke rol spelen in het leven van Jehanne en Jean. Hij verteld hun over een tante die ook visoenen heeft en stemmen kan horen. Hij weet zeker dat zij Jehanne wel kan helpen. Maar hoe tante Briganthia op hem gaat reageren, is blijkbaar een groot vraagteken

En terwijl jullie van aflevering 1 kunnen genieten zijn wij al bezig met aflevering 2. We worden in een heel boeiende geschiedenis en naar mooie plaatsen gebracht waar HET WARE VERHAAL verder tot leven komt

Want Verheven Lichtmeesters Clara en Kuthumi vertellen:
HET WARE VERHAAL
Hun levens als Jeanne en Jean D'Arc

En ook het verhaal van oom Duru Khan en tante Briganthia komt verder tot leven.

Maar dat is voor de volgende keer

Klik hier om te bestellen Aflevering 1 vanuit de Dolmen van Wéris

Gezien de tijdloosheid van deze Lezing blijft deze lange tijd online staan en kunt u deze in de beveiligde omgeving van onze hosting/server bekijken. U kunt de film ook zelf opslaan maar dan adviseren we u om dit op een extern geheugen te doen, bv usb stick of een cloud.
Vriendelijk wijzen we er echter op dat de Lezing, Boodschap, meditaties en zo alleen bedoeld zijn voor eigen gebruik. Gelieve ons werk op die manier te respecteren. Dank voor uw begrip en medewerking.

Simpelweg van thuis uit de online videofilm HET WARE VERHAAL volgen op je Pc, smartphone of tablet. De film duurt ongeveer 1,5 u en de bijdrage is €25. Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een mail met de link. U hoeft enkel op de knop Download te klikken. De pdf wordt automatisch in het bestand opgeslagen waar uw apparaat downloads opslaat. Zo kunt u met die link altijd opnieuw kijken.

Ben je onbekend met het online gebeuren? Als je op onderstaande link klikt ontvang je de uitleg van de werking van de website en het online deelnemen/bestellen.

Hulp bij de werking van de website en het online deelnemen/bestellen

Een voorproefje nemen?

Klik op deze link om de trailer te bekijken