Birgitte M.P. Bosch

Pallas AthenaPallas Athena

Mrs Pallas Athena 
De Ascended Lady Master Pallas Athena is een Lady Master van de 1e straal. Net als Mr Morya staat Zij voor kracht, vrije wil, rechtvaardigheid, waarheid enz. De energie van de eerste straal schenkt ons dan ook die kracht naar de vorm/materie toe om aspecten, dromen, rechtvaardigheid neer te zetten.
Haar kleur is blauw en in het blauwe licht zijn vele schakeringen mogelijk met allen een eigen betekenis.
Pallas Athena, ook gekend als de grote Griekse liefdesgodin Athena en Ze is een voorvechtster van liefde.
2000 jaar geleden heeft Zij Haar ascensie bereikt en was toen de Hogepriesters van Avalon. Haar priesteressenaam was Marahtara wat betekent: Grote moeder van en op aarde.

Pallas Athena heeft deze naam via Birgitte doorgegeven en het is dan ook een grote eer dat deze naam ook voor de uitgeverij mag staan.

op de afbeeldingen ziet u een schilderij van Mrs Pallas Athena en een glas in lood (created by IconArt) van the Lady of the lake

Lees meer


Klimaat opwarming

Lieve allemaal
naar aanleiding van deze prachtige Boodschap van Mrs Pallas Athena mocht ik hierover een artikel schrijven. Dit artikel wordt in de novembereditie van het spirituele tijdschrift Bloom gepubliceerd. Nu reeds te verkrijgen in België en Nederland.

Dat de klimaatopwarming in 2019 dankzij the youth for climate volop in het licht kwam te staan is al duidelijk. Helaas heeft het woord klimaatopwarming bij velen blijkbaar een negatieve toon of beeld gekregen. Vandaar dat we in mei deze prachtige Boodschap en advies van Mrs Pallas Athena mochten ontvangen waarin Zij aan geeft dat Moeder Aarde aan het herstellen is en dat we de klimaatopwarming ook anders mogen zien. En rijden we tegenwoordig langs Vlaamse en Nederlandse wegen dan komen we ook weer de natuurlijke bloemenpracht tegen en zien we duidelijk dat de bermen niet meer zo kort gewiekt worden. Alweer een stapje vooruit naar natuurlijkheid

Lees meer


Lezing met de Ascended Lady Masters Pallas Athena en Quan Yin

Lieve allemaal
Afgelopen zaterdag 31 augustus mochten we de middag doorbrengen in de Aanwezigheid van de Ascended Lady Masters Pallas Athena en Quan Yin. En een heel bijzondere middag was het wel.
Tijdens de meditatie werden we werkelijk naar een heel hoge subtiele 7e straals Energie gebracht door Mrs. Quan Yin.
Onderaan de foto staat de lees meer knop

Lees meer