Birgitte M.P. Bosch

JesusMr JesusDe zeer bekende Ascended Master Jesus is de chohan van de zesde straal. De straal van toewijding, dienstbaarheid.

Lees meer


Lente Equinox Boodschap van de Ascended Master Jesus

De Equinoxen zijn altijd een belangrijk moment in het jaarwiel. Dag en nacht zijn even lang. De Equinoxen vallen in het midden tussen de Zonnewendes. Altijd weer een feest om dan met Verheven Lichtmeesters samen te mogen komen om de Equinox te vieren en ons bewustzijn te laten verruimen om ook meer balans en evenwicht in het leven te brengen. Hier kunt u de Lente Equinox Boodschap van de Verheven Lichtmeester Jesus lezen.

Lees meer


De weg van en naar het hart: 2020

De weg van en naar het hart: 2020

Ondertussen zijn we al in de 4e maand van het onvergetelijke jaar 2020 aangekomen. Dat we 2020 en Corona nooit zullen vergeten is iedereen al wel duidelijk geworden. Het treft ons allemaal hard, wereldwijd. Iedereen kent ondertussen het woord Lock down en velen van ons kent het niet enkel meer vanuit theorie maar ondervinden het ook in de praktijk. We zijn tot stilstand gebracht. Het leven is totaal verandert. Het ondenkbare is ineens denkbaar geworden.

Lees meer