Birgitte M.P. Bosch

Stop de Zomertijd


Stop de zomertijd

Samenwerkingsproject Stop de zomertijd
naar aanleiding van deze mooie Boodschap van Meester Morya maar ook duidelijke oproep zijn we aan het werk gegaan. Zo is ondertussen de website https://stop-de-zomertijd.com geboren. Dit in samenwerking met gelijkgestemden.

Lees meer


2e ondersteunende Boodschap betreffende Stop de zomertijd

in de laatste week van maart 2019 heeft het Europees parlement gestemd om te stoppen met het verzetten van de klok. Maar laat nu alle lidstaten zelf hun keuze aanbrengen voor de wintertijd of zomertijd. Oftewel de natuurlijke of onnatuurlijke tijd. Hieronder de mooie adviserende Boodschap die Meester Saint Germain hieromtrent doorgaf.
meer informatie vind u ook op de website www.stop-de-zomertijd.com

Lees meer


Het is weer bijna zover! De klok wordt weer verzet en vragen om samen te werken en te netwerken

Hij komt er weer aan, de wisseling van zomertijd naar wintertijd. Voor veel (gevoelige) mensen volgt weer een korte of langere tijd van aanpassing. In die tijd voelen we ons niet zo goed. Er is al geruime tijd veel te doen over de jaarlijkse wisseling van wintertijd naar zomertijd vv. Onlangs is op Europees niveau wel besloten om in 2021 niet meer te wisselen. Landelijk moet nu een besluit komen waar men voor kiest. Altijd wintertijd, altijd zomertijd of een tussenoplossing. Geen lappendeken.

Lees meer


Wintertijd geen zomertijd artikel gepubliceerd in het tijdschrift Spiegelbeeld novembereditie

Lieve allemaal
naar aanleiding van de Boodschappen, Leringen, Adviezen en Inspiraties van Ascended Masters is de website stop-de-zomertijd ontstaan met veel info vanuit allerlei hoeken en vlakken. Ondertussen mocht Birgitte in de geïnspireerde schrijverspen kruipen en is op basis van de Boodschappen en Leringen van Ascended Masters het artikel wintertijd geen zomertijd tot stand gekomen. Dit is gepubliceerd in de november editie van het tijdschrift Spiegelbeeld en het is een artikel van 4 blz geworden.
Nu te koop in Nederland en Belgi├ź
Veel leesplezier

Lees meer