Birgitte M.P. Bosch

Ik ben Birgitte M.P. Bosch en ik ben geboren met het telepathische contact met Jozef Van Arimathea en Clara die ik als kind en adolescent mijn Hemelse Vrienden noemde.

Jozef noemde ik Jo en Clara was Claartje. Zij zijn mijn geestelijke Ouders, oudere Broer en Zus en mijn beste Vrienden. Hemelse Vrienden weliswaar. Altijd zijn zij mijn steun en toeverlaat zowel als het even moeilijk ging maar we hebben ook altijd veel plezier als het goed gaat.

Jozef leerde mij dat taalgebruik heel belangrijk was en Clara leerde mij dat eigen wijsheid juist goed is. In je eigen wijsheid blijven en op eigen wijze in het leven staan. Ze leert me dat dingen die ze ons in deze wereld laten zien niet altijd de juiste zienswijze is. Altijd boeiend, altijd leerrijk maar ook altijd liefdevol. Nooit worden Zij boos, ongeduldig of teleurgesteld als iets niet lukte of als ik stommiteiten (zoals mensen dat zien) beging.

Ik ben dus opgegroeid, niet anders wetend dat dat Zij er altijd zijn en overal met mij meegaan, altijd bereikbaar zijn.
Heel bijzonder maar ook heel normaal voor mij…

Toen ik ongeveer midden 20 was, kreeg ik iemand op mijn pad die mij kennis liet maken met het boek Gesprek met Engelen van Gita Mallasz waarbij 4 Hongaarse mensen tijdens de oorlog via Hanna contact krijgen met hun Engel.

Dit vond ik heel boeiend maar vroeg ook verbaasd waarom er 3 mensen alleen maar vragen stelden en alleen Hanna de Engel liet spreken??? Toen keek de ander verbaasd, omdat maar weinig mensen dat kunnen… was het antwoord. Kun jij dat dan??? Ja hoor daar ben ik mee geboren maar ik was in de veronderstelling dat iedereen dat kon en deed… maar dat het weer gewoon één van die onderwerpen was waar mensen niet over spreken. Achteraf gezien ben ik Jozef en Clara heel erg dankbaar dat Zij ervoor gezorgd hebben dat ik er ook niet eerder over heb gesproken.

De tijdsgeest van toen zou het mij uiteindelijk veel moeilijker hebben gemaakt om opnieuw de stappen op mijn pad te zetten als boodschapster. In die periode kwam ik er ook al snel achter dat Jozef en Clara Verheven Lichtmeesters, Ascended Masters zijn!!! Ja wablieft??? Maar Jozef vroeg mij om dat gegeven de band, onze relatie niet te laten veranderen door met andere ogen naar Hun te gaan kijken en zo de afstand te vergroten. Want Zij wensen niet ver weg te zijn, als een God ver weg verafgood te worden.

Zij wensen graag dichtbij te zijn en ons als onze oudere Broer en Zus bij te staan.

Al snel kwamen er ook andere mensen op mijn pad en zette ik de eerste stappen in de spirituele wereld. Volgde enkele cursussen en therapeuten opleidingen maar al even snel vroegen Jozef en Clara om mij weer in de stilte terug te trekken en mijn opleiding met Hun en andere Verheven Lichtmeesters verder te zetten. Ondertussen begonnen ook steeds meer mensen mij te vragen of ik voor hun een Persoonlijke Boodschap kon doorgeven.

En dit gaf mij de gelegenheid om te oefenen en Persoonlijke en Algemene Boodschappen ook bestemd voor anderen door te geven. Wanneer ik zelf in gesprek ga met Hun is dat heel anders dan wanneer ik de Boodschappen ga uitspreken want dan gaat via mijn stem de Energie, Liefde, Wijsheid enzovoorts via de etherische verbondenheid naar anderen en het etherisch veld van de aarde in.

Wanneer ik Boodschappen doorgeef blijf ik bewust aanwezig en maak ik mijn menselijk denken en voelen stil om geen enkele beïnvloeding of inkleuring vanuit het mens-zijn te hebben maar wel een zuivere doorstroming van Hun Boodschap aan ons via het telepathisch contact en overdracht via innerlijk weten. En om je menselijke gedachten en gevoelens stil te krijgen is wel enige oefening nodig.

En zo meldden ook steeds meer Verheven Lichtmeesters zich aan om ook van Hun Boodschappen door te geven en Hun ook weer beter te leren kennen. En door steeds meer Meesters terug te leren kennen, leerde ik ook de verbondenheid en Hun dimensie beter kennen. De dimensie van Ascended Masters.

Een boeiende en ook heel intense tijd die uiteindelijk een goede 7 jaar duurde. Gedurende die tijd kreeg ik meer inzicht maar ook een groeiend verlangen om aan mijn zielentaak te beginnen. Telkens als ik Clara en Jozef vroeg wanneer ik eindelijk zou mogen beginnen was het antwoord van Clara telkens: komt tijd, komt raad. Geduld is idd een schone zaak.De Leringen, adviezen die Ascended Masters hierbij doorgeven worden Boodschappen genoemd. Zij dragen altijd een dieper en hoger liggende (blijde) Boodschap in zich en net zoals wanneer wij naar de winkel gaan en boodschappen doen (in huis halen wat we nodig hebben) krijgen we via de Boodschappen van Verheven Lichtmeesters wat we nodig hebben. Daar Meesters dit mij zo geleerd hebben en mij Hun boodschapster noemen zijn dit benamingen die ik ook heb aangehouden en dus niet medium of channelings.

Ook is het zo dat waar het Verheven Lichtmeesters/wezens betreft ik hoofdletters gebruik. Zij zijn het menselijke leven overstegen, er Meester over geworden en door hoofdletters te gebruiken benadruk ik dat.

Toen ik 35 werd was het eindelijk tijd!!! Ik kon mijn zielentaak als boodschapster verder uitbreiden. Het boek Hemelse Woorden mocht ik schrijven en ik begon Lezingen te geven in Vlaanderen en Nederland. Mijn vreugde was heel groot en mijn geduld op de proef gesteld. Ik dacht: al kan ik maar 1 iemand laten voelen en ervaren wat het is om Hun armen om je heen te voelen. Hun liefde te ontvangen en Hun dimensie te leren kennen dan ben ik al tevreden. Want met woorden kan ik dat gevoel niet omschrijven.

Er zijn simpelweg geen woorden voor. Je voelt en ervaart dat in en vanuit je hart.
De dimensie van Ascended Masters en Hun Lichtpaleizen zijn nog mooier dan welke hemel men ook heeft beschreven en het bestaat echt. Een Hemelse wereld/dimensie. Thuis. Waar onze Hemelse Zusters en Broeders op ons wachten om ons weer thuis te verwelkomen. Ondertussen staan Zij ons met veel liefde terzijde want Zij kennen de weg en wijzen ons met eeuwig geduld de weg naar huis.

Ondertussen zijn ook de meditatie CD: de meditatieve dans en het boek met bijpassende kaartset Vanuit de ziel bekeken volgens de Leringen van Ascended Masters verschenen.

Graag ben ik een brug als boodschapster, energetisch en lichtwerkster om mensen en Meesters weer dichter bij elkaar te brengen.

Om zo samen een brug te bouwen en de aardse en de Hemelse dimensie weer dichter bij elkaar te brengen over het pad van bewustwording om weer bewuster te kunnen zijn. 

Hopelijk kan de vernieuwde website hierbij helpen door te creëren, te informeren en vooral de Liefde, de Wijsheid, Energie, Leringen en de Boodschappen van Ascended Masters door te gevenGraag tot uw dienst
Birgitte M.P. Bosch

Lezingbezoekers over Birgitte

Lieve Birgitte,

Ik volg Birgitte Bosch vanaf haar eerste publieke optreden op 4 juni 2005 in Apeldoorn. Daarvoor is zij 25 jaar opgeleid door Grote Leermeesters. In de jaren daarna heb ik ervaren dat haar persoon en innerlijke groei zich door oefening en discipline zich zeer sterk verder heeft ontwikkeld. Middels haar contact met de Meesters en haar eigen zoektocht is zij een bron van informatie geworden, zoals de Meesters haar noemen: Onze Geliefde Boodschapper. Via haar worden telepathisch ophelderingen doorgeven over gebeurtenissen op aarde in het verleden tot groei van de mensheid van vandaag de dag. Ook persoonlijke boodschappen voor aanwezigen bij lezingen die de persoon verder brengen op zijn of haar weg. Zij heeft daarmee voldaan aan het verzoek van de Meesters, onze leraren. Zij stelde hierin als voorwaarde dat zij alleen een doorgeefluik wilde zijn, dus met uitschakeling van haar eigen persoon.

Ik heb haar zien groeien van een vrouw met een opdracht maar met evenveel schroom, naar een vrouw die door haar focus, oefenen en toewijding, kwetsbaar maar krachtig en met de voeten op de grond een Boodschapper is geworden tussen Hemel en Aarde. Ik ben blij dat zij, en door haar Grote Leermeesters, op mijn pad gekomen is / zijn. Door haar en door Hen ben ik gegroeid.

Met veel Liefde en oprechte dank,

Joop Vogel