Birgitte M.P. Bosch

Agenda


Vanaf 2 oktober online video Lezing met de Verheven Lichtmeesters El Morya, Pallas Athena en Clara

Online Volle Maan Lezing vanaf 2 oktober met de Ascended Master El Morya en de Ascended Lady Masters Pallas Athena en Clara

De online Volle Maan Lezingen worden gedurende de Volle Maantijd opgenomen vandaar de naam. De Lezingen en Boodschappen zijn en blijven echter tijdloos boordevol inizchten, wijsheden, hulp en begeleiding die Verheven Lichtmeesters ons hierbij doorgeven. Vandaar dat de Lezingen tot de volgende Volle Maan online blijven staan. Met de pdf die u bij de download ontvangt, kunt u de Lezingen thuis blijven kijken.

De online Volle Maanlezing bevat begeleidende meditaties en 3 Lichtboodschappen van Verheven Lichtmeesters. Over uiteenlopende thema's en bestemd voor deze tijd om tot bewustwording te komen doorheen de tijd.

U kunt altijd instappen. De online Lezingen zijn ook apart te volgen.

Lees meer


Online Zuster Maan Lezing met de Ascended Masters St Germain, Kuthumi en Clara

De online Zuster Maan Lezingen worden gedurende de Volle Maantijd opgenomen maar niet enkel de Volle Maantijd is belangrijk maar alle maanfases. Daarom blijft de Lezing een maand online staan. De Lezingen en Boodschappen zijn en blijven echter tijdloos boordevol inizchten, wijsheden, hulp en begeleiding die Verheven Lichtmeesters ons hierbij doorgeven. Met de pdf die je bij de download ontvangt, kun je de Lezingen thuis blijven kijken.

De online Zuster Maanlezing bevat begeleidende meditaties en 3 Lichtboodschappen van Verheven Lichtmeesters. Over uiteenlopende thema's en bestemd voor deze tijd om tot bewustwording te komen doorheen de tijd.

Je kunt altijd instappen. De online Lezingen zijn ook apart te volgen.

Deelnemen via deze link

Lees meer