Birgitte M.P. Bosch

Volle maan lezingOnline Volle Maan Lezing december met de Ascended Masters Jesus, Maria Magdalena en Clara
De volgende Volle Maan video Lezing zal vanaf 11 december online staan en tot 7 januari online blijven. Dit dus gedurende de hele maand tot de opkomst van de volle maan van januari en de nieuwe online Lezing van start gaat. Via de link die u bij aanmelding krijgt kunt u gedurende de hele maand kijken en herbekijken.

Schrijf je hier in voor de volle maan lezing van December

€ 15.00

De volle maan van december komt in het teken van Lichtinstroming en Lichtkracht te staan. Het zal een maan tijd worden waarbij ons innerlijk Licht gestimuleerd zal worden maar ook activaties op innerlijk en uiterlijk niveau om de Lichtkracht te kunnen laten doorstromen.

Zuster maan, net zoals het vrouwelijke en de ziel zo lange tijd naar de achtergrond geschoven zodat mensen zich nauwelijks haar belang of invloed nog herinneren. Maar dankzij de Volle Maan Lezingen mogen wij met Ascended Masters reizen en ons bewustzijn hier weer meer voor te openen en te herinneren.

U kunt altijd instappen. De online Lezingen zijn ook apart te volgen.

In december zullen de Ascended Masters Jesus en Maria Magdalena de Algemene Volle Maan Boodschappen doorgeven. Tweelingzielen van de 6e zielenstraal. Zo worden we in de Boodschappen verwend met heel veel wijsheid en inzichten. En worden we ingewijd in het belang van klank en resonantie, geïnspireerd door de Wijsheid van Koning Salomo die het Hooglied schreef geïnspireerd vanuit de liefde voor en de schoonheid van Queen Sheba. En geven Zij ook inzicht in de wijsheid van Plato over tweelingzielen.
Ook heeft de Ascended Lady Master Clara weer een prachtig inspirerend Volle Maan Inzicht/Wijsheid doorgeven.

Het Volle Maan Inzicht/Wijsheid van november kun je bij de Ascended Lady Master Clara lezen

Simpelweg van thuis uit de Volle Maan video Lezing volgen op je Pc, smartphone of tablet. Iedere maand met Volle Maan zal er een nieuwe Lezing doorgegeven worden met begeleidende meditaties en Boodschappen van Verheven Lichtmeesters/wezens.
De Volle Maan Lezing wordt uitgezonden via de beveiligde omgeving van de server van onze eigen website en een privé hosting.
Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd, bijdrage €15 ontvangt u van ons een mail met de link. U hoeft enkel op deze link te klikken. Deze wordt ook automatisch opgeslagen onder het bestand waar uw apparaat downloads opslaat. Weet u niet precies waar dat is, maakt u best zelf een map: bijvoorbeeld online Lezingen en slaat u hier de pdf ook op. Ook zullen de online Volle Maan Lezingen langer online te blijven staan zodat u meer tijd krijgt om te kijken of te herbekijken. U kunt de film ook zelf opslaan maar dan adviseren we om dat via extern geheugen te doen zoals bv een usb stick of cloud. Inschrijven kan tot 7 januari vanaf dan wordt alles klaar gemaakt voor de Volle Maan van januari.

Vriendelijk wijzen we er echter op dat de Lezing, Boodschap, meditaties en zo alleen bedoeld zijn voor eigen gebruik. Gelieve ons werk op die manier te respecteren zodat we kunnen blijven creëeren. Dank voor uw begrip en medewerking.De volgende Volle Maan video Lezing zal vanaf 7 januari online staan en tot 7 februari online blijven staan

Geef hiernaast een beoordeling voor de Volle Maan Lezing
ratings