Birgitte M.P. Bosch

Midzomerzonnewende LezingNIEUW NIEUW NIEUW!!! Online Midzomerzonnewende Lezing
Tot mijn grote vreugde mogen we tijdens deze bijzondere Midzomerzonnewende 2019 de eerste online Midzomerzonnewende Lezing met de Ascended Master Jozef Van Arimathea aankondigen. En dat het een bijzonder zonnewende is maakt Mr Jozef ons in de Zonnewende Boodschap wel duidelijk

Schrijf je hier in voor de Zonnewende lezing van juni

€ 25.00

Tijdens deze online Lezing worden we verbonden met Mr Jozef en het geliefde Glastonbury. We ontvangen daarbij een prachte Zonnewende Boodschap met veel informatie over deze tijd maar ook over oude tijden. We maken een reis in het Labyrint (letterlijk in het labyrint van de Schaapshoeve) naar onze innerlijke bron en we mogen letterlijk de vreugdevuren ontsteken. Jozef is een Meester die Vrede Vreugde en Harmonie brengt. Daarom is het zo super mooi dat we als afsluiter worden getrakteerd op een prachtig klankschalenconcert door Jack Peters van de Schaapshoeve. Want wanneer alles door energie, licht of klank in de juiste resonantie komt te staan ontstaat Harmonie

De zonnewendes zijn met elkaar verbonden en zo ook Zonnewende Boodschappen, Licht en energie. Daarom blijft deze Lezing online staan van 21 juni tot 21 december en kunt u deze in de beveiligde omgeving van onze hosting/server bekijken. U kunt de film ook zelf opslaan maar dan adviseren we u om dit op een extern geheugen te doen, bv usb stick of een cloud.
Vriendelijk wijzen we er echter op dat de Lezing, Boodschap, meditaties en zo alleen bedoeld zijn voor eigen gebruik. Gelieve ons werk op die manier te respecteren. Dank voor uw begrip en medewerking.

Simpelweg van thuis uit de online Midzomerzonnewende video Lezing volgen op je Pc, smartphone of tablet. De film duurt ongeveer 1,5 u en de bijdrage is €25. Wanneer u uw deelname heeft geregistreerd ontvangt u van ons een bestelbon met daarin de knop download. U hoeft enkel op deze link te klikken, de pdf met de link wordt automatisch bij uw downloads opgeslagen. Via deze link kunt u blijven kijken via onze hosting en vraagt het geen opslagruimte van uw apparaat.
een voorproefje nemen of meer lezen kunt u via deze link: trailer Midzomerzonnewendefilm