Lieve allemaal het is zover. De online rubriek op reis is geactiveerd. Ons eerste reisje mochten we naar het bostheater, te Hechtel-Eksel maken. Een hele mooie plaats in het Limburgs groen waar men in natuurlijke elementen een prachtig bostheater heeft weten te maken.
In de Boodschappen wijzen Meesters dikwijls op het belang van de natuur maar ook cultuur.
En we hebben er een mooie Lezing van mogen maken met de humor van Meesters erbij.
hier kunt u onze bijzondere ervaring lezen van onze eerste online buiten video Lezing

Meester Kuthumi die in de Boodschap Zelf het verhaal over Zijn leven als Franciscus van Assisi en de wolf verteld. Heel bijzonder.
Mrs Clara leest voor uit het Hemelse Woordenboek en het Bezielende boek en dit met name een Boodschap die we op reis door Schotland van Mrs Clara mochten ontvangen.
Meester Paul de Venetiaan vult het verhaal met een prachtige Boodschap over de kleurenpallet aan.
En Meester St Germain laat Zijn humor en wat magie zien tijdens een heel mooie magische Boodschap met een lach erin maar natuurlijk ook veel diepgang om ons verder te brengen op de reisweg door het leven.

Het was een bijzondere uitdagende en nieuwe ervaring om in de buitenlucht in het groen een Lezing met deze 3 Grootmeesters door te geven. Vooral omdat Ze op voorhand al zoveel plezier hadden en ik wist dat Ze me zouden plagen en uitdagen. Dat kan met deze 3 Lichtmeesters ook niet anders.
De online video Lezingen worden zonder publiek opgenomen. Toch lijkt het in de film of er publiek aanwezig is maar dat komt omdat de Verheven Lichtmeesters van wie ik Boodschappen mag doorgeven voor mij zo zichtbaar en voelbaar ondersteunend aanwezig waren. Alles wat nieuw is toch weer even een uitdaging en het gaf mij heel veel vertrouwen

En gelukkig was Mrs Clara er ook bij want ter plaatse aangekomen begon het lichtjes te regenen. Lieve hemel er was voor die dag geen regen voorspeld. Dus ons vertrouwen werd al meteen op de proef gesteld. Mrs. Clara, door velen gekend als heilige Clara van Assisi, staat bekend om de zonneschijn. Er is een oud spreekwoord dat zegt: breng eieren naar Claartje, goed weer voor het paardje. Vroeger brachten mensen ook echt eieren en brood naar de Clarissen om de zusters te vragen om tot Clara te bidden voor goed weer. Dus op goed vertrouwen zijn we maar begonnen en het werd snel droog en toen we met de meditatie begonnen??? Ja hoor volop zonneschijn.

Meester Kuthumi verraste mij enorm met de manier waarop Hij de Boodschap doorgaf. Heel anders dan op andere Lezingen en geeft Hij de Boodschap door terwijl Hij het verhaal vertelt over Zijn leven als Franciscus van Assisi en de wolf. En Hij leert ons daar belangrijke dingen bij over samenleven en communiceren met andere leefwerelden of wezens.

Op dat moment dacht ik nog dat Meester Paul de Venetiaan de grote verrassing zou zijn. Het was namelijk de eerste keer dat ik een Lezing met Mr. Paul de Venetiaan mocht geven. Ik heb vroeger wel veel Persoonlijke Boodschappen van Hem mogen doorgeven en soms eens een korte Boodschap tijdens de Lezingen: de reis door de 7 zielenstralen. Maar dit keer was het anders. Van Mr. Paul de Venetiaan heb ik ook (nog) geen schilderij. Maar voor deze buitenlezing waren er ook geen schilderijen bij. De Verheven Lichtmeester Paul de Venetiaan is de Chohan van de 3e zielenstraal, de straal van de creatieve intelligentie. Dat het dus een creatieve Lezing zou worden in het bostheater dat lag wel in de lijn der verwachting.

En met Mr. Saint Germain erbij??? Kun je wel wat verwachten. Tijdens Lezingen met Hem gaat er altijd wel een telefoon rinkelen. Zelfs al staan de telefoons helemaal uit. Mr. St Germain brengt altijd graag wat humor erin. Hij is de Chohan van de 7e straal (veel mensen kennen hem als de Grote Merlijn van Engeland), de straal van magie en hoge geestelijke beleving en inspiratie en wij mensen bekijken dat soms te serieus en zwaar.
Toen ik tijdens mijn 20er jaren met Mr. St Germain bezig was aan een intense opleiding Violette Vlam en Violet Licht kwam ik een moeilijk hoofdstuk in mijn leven tegen. Meester Saint Germain Help aub want ik zie het niet welke weg te nemen, welke keuze te maken vroeg ik Hem. Hij keek me diep in de ogen terwijl Hij een kristallen bol in Zijn hand had. Hij antwoordde: Mijn geliefde zuster Ik zie Ik zie ... wat jij niet ziet
En ja ik kreeg de slappe lach. Goed zo, zei Hij, breng er een lach in dan ga je dingen lichter kunnen zien en dan weet je het antwoord wel. Gelijk had Hij natuurlijk.

Tijdens de laatste voorbereidingen voor deze Lezing vroeg Hij om een kristallen toverstaf mee te nemen en nog iets. Meester Saint Germain... dat laatste toch niet aub? Hij lachte en ja het is wel meegegaan en ja we hebben er iets mee gedaan en voel jullie gerust vrij om er hartelijk mee te lachen want dat hebben wij nadien ook gedaan.
Op dat moment wel een uitdaging want Mr. Saint Germain gaf ook nog een Boodschap door. En ondanks de humor? Onderschat de diepgang en de vele Leringen erin niet.

Hopelijk gaan jullie ook zo genieten van de Lezing zoals wij genoten hebben.
En de prachtige dag? Die hebben we afgesloten met een heerlijk etentje en heel veel gelach.

Deelnemen kan hier

Van harte welkom in het bostheater
Met dank aan de gemeente Hechtel - Eksel

veel liefs Birgitte